Otvoreno MMA prvenstvo Beograda Delta City

Otvoreno MMA prvenstvo Beograda Delta City

Tradicionalno Otvoreno MMA prvenstvo Beograda ove godine proslavilo je svoje peto izdanje i za vikend 1. i 2. oktobra 2016. godine na platou ispred šoping mola Delta City privuklo je nekoliko hiljada gledalaca. U zajedničkoj organizaciji Beogradskog MMA saveza i Core Media, ljubitelji borilačkih sportova ponovo su mogli da uživaju u spektakularnim borbama. Prvenstvo je, inače bilo je bilo podeljeno u dva dela – MMA turnir za prvaka prestonice održan je u subotu 1. oktobra, dok je profesionalna bokserska revija priređena u nedelju 2. oktobra.

Ovogodišnje MMA takmičenje ponovo je privuklo najbolje borce iz svih delova Srbije, kao in goste iz regiona: Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Nakon prepodnevnih amaterskih borbi u subotu, centralni događaj bile su poluprofesionalni mečevi za titule najboljih boraca Beograda u sedam različitih kategorija.

Nedelja je bila rezervisana za profesionalnu boksersku reviju, čiji je vrhunac bila borba u poluteškoj kategoriji između Miloša Nikolića iz Beograda i Alexandera Bojića, sprskog borca koji je rođen u Hamburgu.