Delta City Fight Show 2015

Delta City Fight Show 2015

Najbolji srpski sportisti u različitim disciplinama borilačkih sportova 2. i 3. oktobra 2015. godine učestvovali su u spektakularnom Fight Showu održanom u šoping molu Delta City. U autentičnom ambijentu na drugom spratu garaže Delta Cityja, publici su se između ostalog predstavile olimpijska šampionka Milica Mandić, te bivši evropski bokserski šampion i trenutno državni sekretar za omladinu u Vladi Srbije Nenad Borovčanin.

Borilački spektakl u čijoj organizaciji je učestvovala i Core Media, bio je sastavljen od dva odvojena dana dešavanja. U petak 2. oktobra održan je revijalni deo Fight Showa u kojem će gledaoci moći da uživaju u deset mečeva u deset različitih borilačkih kategorija: tekvondo, karate, džudo, samo, rvanje, grepling, MMA, kendo, boks i kik-boks. Pored Milice Mandić i Nenada Borovčanina, publika je imala priliku da vidi i ostale majstore svojih disciplina: Aleksandra Kukolja, Ivanu Jandrić, Davora Štefaneka, Uroša Čulića, Stefana Živkovića i Aleksandra Radosavljevića.

Drugog dana, u subotu 3. oktobra, održano je tradicionalno Otvoreno MMA prvenstvo Beograda. Borci amateri i polu-profesionalci borili su se u svojim kategorijama za naslov najboljeg u prestonici. Tokom dvodnevnog programa preko 2.000 ljudi uživalo je u Fight Show spektaklu.