O nama

O nama

Core Media je marketinška agencija koja pruža sve vrste usluga u domenu javnog života. Svoje pojedinačno višegodišnje iskustvo rešili smo da uobličimo u jedinstvenu ponudu koja našim klijentima omogućava da sebe, svoj brend ili svoju ideju marketiraju na najkreativniji i najefektniji mogući način. Mi Core Mediu ne shvatamo samo kao uslužnu kompaniju, već kao pokret kome se treba priključiti i čiji je jedini zadatak plasirati pravu priču u pravom svetlu.

Zašto Core Media? Jer smo mladi, talentovani, sposobni, inovativni i zato što nam je stalo! Mi smo mala grupa ljudi koja pažljivo bira svoje klijente, isto kao što oni pažljivo biraju nas. Ne servisiramo veliki broj klijenata istvremeno jer na taj način ne možemo da se svakome od njih posebno adekvatno posvetimo. Da bi naša saradnja bila plodonosa potrebno je da i Vi i mi budemo u potpunosti okrenuti započetom poslu. Takođe, da bi uspeh bio pravi i proizvod koji se plasira mora da bude kvalitetan. Ne želimo da marketiramo loše ideje, zato što bi efekat našeg rada onda bio kratkotrajan. Prihvatamo angažovanje samo na projektima koji vrede jer tako će i naša usluga doneti željeni rezultat. Loša roba može imati dobru reklamu, ali ne i dobru prodaju, stav je Core Medie.

Niste čuli za Core Mediu? Upravu ste! Međutim, mnogo bolje poznajete naš rad. Daleko bitnije od lične promocije naše kompanije je uspeh koji smo postigli u kampanjama u kojima smo bili angažovani.  Mi nismo tu da reklamiramo sebe, već da ispunimo zadatke koje ste nam Vi zadali. Zato mi slušamo, planiramo i delamo, puštajući da svu pažnju javnosti dobiju naši klijenti i njihovi brendovi. Mi radimo, Vi pobeđujete!

Prednosti marketinske agencije Core Media? Nikada unapred ne govorimo zašto smo bolji od drugih. Lični uspeh merimo jedino zadovoljstvom naših klijenata. Ne dajemo prazna obećanja, već samo predano, vredno i inovativno radimo u Vašu korist.