Održan Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge turnir poznatih

Održan Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge turnir poznatih

Na platou ispred UŠĆE Shopping Centra održanje  VIP/Celebrity deo neobičnog košarkaškog turnira Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge koji je počeo 28. avgusta. Svoje košarkaško na terenu pokazali su Milan Kalinić, Dr. Feelgood, Gru, Bane MVP, novinar Luka Spasovski aka Lucky Luke, komentator Darko Plavšić, fudbaleri OFK Beograda Nenad Injac, Danilo Nikolić, Nenad Kovačević dok su im sa tribina između ostalih podršku dali promoter turnir Milorad Čavić, voditeljski par jutarnjeg programa TV Pink Vlada Stanojević i Minja Miletić, pevačica Jellena, maneken Marko Milanović, komentatori Aleksandar Stojanović i Predrag Jurišević. Posebnu pažnju je sa izazvao dolazak legende srpske košarke Vlade Divac koji je zajedno sa svojom Humanitarnom organizacijom Fond Ana i Vlade Divac promovisao svoju akciju - „Možeš i ti“.

U organizaciji agencije Core Media i UŠĆE Shopping Centra od 28. avgusta do 12. septembra održava se košarkaški turnir Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge. Tokom trajanja Svetskog prvenstva u Turskoj ispred UŠĆE Shopping Centra biće postavljen košarkaški teren na kojem će biti održano niz akcija u duhu predstojećeg Mondobasketa.

Pored najavljenih turnira svakodnevno su organizovana i druga takmičenja, poput Skills challenga, Playstation turnira… Oko terena su postavljeni i dodatni sadržaji koji će zaljubljenicima u košarku omogućili potpuni ugođaj. Posebno, na  Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challengu je organizovano gledanje utakmica naše reprezentacije na SP.

Prateći svoju tradiciju posvećenosti sportu, sponzor ovog događaja je Aqua Viva. Sportska pića Aqua Viva iz linije SPORT, sadrže specijalno kreirane formule koje pružaju sigurnu podršku u brzoj rehidraciji ogranizma pre, tokom i nakon sporta. Svi učesnici Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenguimaće  priliku da se pripreme za postizanje najboljih rezultata uz sportska pića Aqua Vive Hydroactive, Slim i Recharge .

- Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv drugara da budem promoter jednog takvog sportskog događaja kao što je Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge. Plivanje je moj život, ali košarku jako volim i dobro je poznato da je moj rođeni brat profesionalac. Veliki sam navijač naše reprezentacije i svim srcem sam uz naše košarkaške koji se bore na Svetskom prvenstvu. Učešćem na turniru Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge pokušaću aktivno da pružim podršku našim igračima u Turskoj, zato pozivam i sve druge da nam se pridruže, posete ovaj događaj, odigraju partiju basketa, pogledaju neku utakmicu i ako su dovoljno dobri osvoje neku nagradu. Ovom akcijom želimo da promovišemo prave vrednosti, kao što su sport, drugarstvo, fer-plej i zdrav život  – rekao je Milorad Čavić.

Podršku ovom interesantnom košarkaškom turniru dao je i Fond Ana i Vlade Divac.

 Uvek mi je drago kad vidim da se ljudi odazivaju na košarkaške turnire u velikom broju i što sa puno energije prate igre naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Turskoj. Ovog puta kao predstavnik Fonda Ana i Vlade Divac, želim da pozovem sve Beograđane da posete naš štand koji se nalazi za vreme turnira ispred UŠĆE Shopping Centra i na kojem mogu da kupe HOD proizvode i time pomognu našu humanitarnu akciju „Možeš i Ti“ – rekao je proslavljeni košarkaš Vlade Divac ispred Fonda  Ana i Vlade Divac.